Meer informatie over VIDA AMSTERDAM

Indrukwekkend Atrium

Bij binnenkomst wordt de aandacht direct getrokken door de ruimte schuin boven de receptie. Ruimte, ambitie, licht, hoogte, lucht, vrijheid zomaar wat woorden die bij mensen opkomen bij het aanschouwen van de indrukwekkende, centrale hal van het VIDA gebouw. Het Atrium en entree zijn in 2015 volledig gerenoveerd.

Service & catering

Naast het schitterende atrium, zijn ook de andere ruimtes in het VIDA Gebouw ingericht om tot een maximale openheid en bereikbaarheid te komen. Vooral het open restaurant, gelegen direct bij de ingang, geeft de werkende mensen de mogelijkheid om te ontspannen of juist op te laden. De ruime keuze aan gezonde en snelle maaltijden, maar ook de praktische en snelle service biedt iedereen de kans de maaltijd te gebruiken op de manier die past bij de persoonlijke smaak en bij de agenda. Het restaurant is ook open voor borrels na werktijd.

Sociaal netwerken

De openheid en toegankelijkheid van alle ruimtes maken van VIDA Amsterdam een gebouw dat vraagt om interactie tussen haar gebruikers. Haar open kern biedt medewerkers van bedrijven en organisaties de mogelijkheid om formeel en informeel samen te komen voor een bespreking of ontmoeting. En door actief te zijn op verschillende social media brengt VIDA professionals ook interactief bij elkaar.

Duurzaam energieverbruik

Het gebouw is zeer duurzaam. Daardoor heeft VIDA Amsterdam inmiddels energielabel A, waarmee het geringe verbruik wordt aangeduid. Met een zware koeling kunnen, zonder extra energietoevoer, de ruimtes in de lente en zomer op een aangename kantoortemperatuur worden gebruikt.

Comfortabel parkeren

VIDA Amsterdam heeft bij de bouw, veel ruimte gereserveerd om parkeercomfort te kunnen bieden in de breedste zin. Zowel medewerkers, gasten als leveranciers worden gefaciliteerd om hun werk optimaal uit te oefenen. Kort parkeren, lang parkeren, exclusieve auto’s, gewone auto, motoren, scooters en fietsen: voor iedereen is plek. De mogelijkheid om binnen of buiten te parkeren is aanwezig afhankelijk van de specifieke behoefte.

Meer info?

Stuur ons een e-mail met je vraag

Stuur e-mail ›